31e Physio.Fit Dirk IV-loop Hoornaar

Afgelopen zaterdag (25 januari 2020) zijn we met een groot deel van de groep naar Hoornaar gereden voor de aftrap van het Schouten Toyota Grote Rivieren Loopcircuit. We gingen voor de 10 km. De weersomstandigheden waren ideaal. Beetje fris, maar perfect loopweer.

Vooraf hebben we gezellig bij elkaar gezeten en gesproken over wat de plannen voor de race zouden zijn. Deze plannen liepen erg uiteen. Een aantal komen terug van een blessure en hadden als doel ‘heel blijven’. Anderen wilden weten waar ze nu toe in staat waren. We hadden er zin in en motiveerden elkaar om vooral lekker te gaan lopen.

Bij de start was het behoorlijk druk. Een aantal van ons kwam erachter dat ze tussen de lopers van de 5 km stonden. Deze groep startte een klein kwartiertje eerder. Snel gingen ze naar achteren om niet per ongeluk in de verkeerde wedstrijd te zitten.

De rest kwam iets later en moest even een goede plek zien te vinden. Ruim voor het startschot stond iedereen klaar. Er werd goed gelopen. Vier pr’s gesneuveld, heel gebleven en naar tevredenheid gelopen.

Na de wedstrijd hebben we wat gedronken en was het wachten op de prijsuitreiking. Boudewijn H. en Vivianne behaalden beide de derde plek in hun leeftijdscategorie.

Iedereen kijkt met tevredenheid terug op een mooie en gezellige wedstrijd.

2 gedachten aan “31e Physio.Fit Dirk IV-loop Hoornaar”

  1. Mooi verslag Bou! Ik ben blij dat ik op de weg terug ben. Na een jaar blessures weer een wedstrijd pijnvrij uitgelopen. Super gevoel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial